Zoek je technisch personeel. Gebruik deze tips bij het zoeken naar personeel

technisch personeel

Wanneer je op zoek bent naar technisch personeel weet je dat dit een lastige klus wordt. Het is namelijk al jaren bekend dat er te weinig mensen zijn die een technische studie willen volgen. Wanneer je dus op zoek gaat naar personeel moet je aardig wat uit de kast trekken om jouw toekomstig personeel aan te trekken. Buiten dat kan je ook proberen om de studie te promoten. Hoe meer mensen deze studie gaan volgen, hoe makkelijker het voor jou wordt om personeel te vinden. Zie hier een paar goede tips!

Geld

Niemand komt zijn bed uit voor weinig geld, al helemaal niet in deze sector. De mensen die gaan solliciteren weten namelijk dat ze ergens anders misschien wel hetzelfde of nog beter kunnen krijgen. Hierdoor is het belangrijk dat je er goed op inspeelt. Je kan namelijk in de vacature als titel zetten ‘’Technisch personeel gezocht’’, maar het eerste waar ze naar zullen kijken is hoeveel je ze te bieden hebt. Kijk dus in je omgeving hoeveel ze willen aanbieden voor dezelfde baan en kijk wat jij kan aanbieden. Misschien kan je niet meer loon geven maar dan wel flexibel zijn in de uren. Wees uniek.

Privéleven

We moeten werken om inkomsten te krijgen. Deze inkomsten hebben we nodig om te kunnen leven. Maar natuurlijk wilt iedereen gewoon doen wat ze willen doen zonder verplichtingen. Om dus jouw vacature van technisch personeel gezocht te verbeteren kan je aangeven dat er speling in de tijden en werkdagen zitten. Hierdoor geef je jouw toekomstig personeel aan dat ze ook nog een privéleven hebben buiten werk en dat je dit begrijpt en accepteert. Zie hier bijvoorbeeld een perfecte manier van uniek zijn.

Ontwikkeling

Het wordt steeds belangrijker om jezelf meer te ontwikkelen en te blijven ontwikkelen. Ook al staat er nu technisch personeel gezocht misschien is dit over 10 jaar wel verleden tijd. Misschien wilt een net afgestudeerde student best wel werken maar ook nog graag een vervolgopleiding volgen. Hiervoor moet jij dan de ruimte geven. Op deze manier heb je toch het personeel wat je nodig hebt. Laat dit dus ook zeker weten bij het sollicitatiegesprek of zet een zie hier link in je vacature met alle mogelijkheden.

Gastblogs

baantechnischtipsuitzendbureauwerken

Comments are disabled.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten