EHBO cursus

Bij G4S kun je een goede veiligheidstraining volgen. Als eerste kun je een keuze maken op hun website uit een EHBO of een BHV cursus. Op de website kun je veel informatie vinden over beide opleidingen. Klik hier als je meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is.

Kijk welke EHBO cursus geschikt is

Een EHBO cursus bestaat in diverse soorten. Zo kun je, als je nog helemaal niets ervan af weet, kiezen om een nieuwe cursus te volgen. Je kunt kiezen voor een Basiscursus EHBO maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Welke dit zijn vind je op de website van G4S. De opleider werkt met eigen trainingslocaties waar je leert werken in de EHBO praktijk maar het is ook mogelijk een cursus te laten verzorgen op het bedrijf waarvoor dit bedoeld is. Op die manier leren de cursisten heel concreet omgaan met mogelijke problemen die op hun eigen werkplek zouden kunnen ontstaan.

Zorg dat het certificaat geldig blijft

Na het volgen van een training kunnen de cursisten een certificaat behalen. Dit is een bepaalde tijd geldig en dient met regelmaat hernieuwd te worden. Op die manier blijven de cursisten niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van EHBO maar mogen ze het ook toepassen indien nodig. Zorg er altijd voor dat in je bedrijf een aantal mensen hiervoor een geldig certificaat op zak heeft. Ook voor herhalingscursussen kun je terecht bij G4S.

Nieuw of laten verlengen?

Naast de EHBO trainingen worden er ook BHV trainingen gegeven, zowel voor nieuwkomers als voor mensen die reeds een certificaat op zak hebben. Ook voor BHV geldt dat je het certificaat regelmatig dient te vernieuwen tijdens een herhalingscursus zodat het geldig blijft en je de werkzaamheden van een Bhv’er mag uitoefenen.

Comments zijn uitgeschakeld.